Sterk og stram hals

Sterk og stem hals, det har jeg lyst på. Det å bli eldre medfører at hud og muskulatur blir slappere og slappere og jeg liker det ikke, bare så det er sagt.

Jeg har funnet noen øvelser som skal hjelpe til med å stramme opp ansiktet og halsen. Intensjonen min er god, men jeg er mer usikker på gjennomføringsevnen og selvdisiplinen her. Trening og vedlikehold av muskulatur er ferskvare og må trenes jevnlig, og jeg blir nemlig mer og mer makelig anlagt, kjenner jeg.

Er du god til å holde deg i god fysisk form over tid?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “Sterk og stram hals”

 1. Må le litt også….for eldre skal vi bli og løsere hud kommer det mer av.
  Har oppdaget Dominique Sachse på YouTube. Hun er veldig flink på med både sminke for voksne damer, og hvordan stramme opp armer og øyelokk. Synes dog du ser fantastisk ut, og er supermodig som tør by på deg selv i denne bloggen jeg har fulgt i flere år. Ha en flott uke.

  1. Enig, Renate.

   Eldre blir vi, kanskje viktig å si heldigvis, og det henger og slenger her og der og jeg er altfor makelig anlagt til å gjøre øvelser over tid. Da kan det like godt være og bare nyte livet i stedet.

   Klem til deg fra meg.

 2. For et stilfult bilde av deg 🙂 Ikke så glad i den halsen lenger nei..men sånn er det bare med alderen ! Trener jo ikke etter jeg ble syk..men prøver å bevege meg litt og gå trapper f.eks.. Si i fra om øvelser for halsen hjelper da..da skal jeg prøve..hehe.. Ønsker deg ei fin ny uke ❤

  1. Du vet, Annebe, jeg kommer trolig aldri til å huske på å gjøre de øvelsene lenge nok til å gi noen effekt. Etter noen dager så forsvinner inspirasjonen og tiltakslysten.

 3. Slike øvelser har jeg ikke tro på, men bare prøv😊
  Hvorfor skal vi alltid strebe etter det ungdommelige? Jeg er fornøyd med slik jeg er nå og gidder ikke bruke tid, penger eller energi på noe jeg ikke kan snu. Hva er feil med skrukker på halsen!

  1. Det er selvfølgelig ikke noe som er rett eller galt her, Karin. Jeg liker bare ikke at huden min blir slappere og henger og slenger her og der, men jeg er som sagt makelig anlagt og ikke god på å følge opp trening slik at det får noen effekt.

 4. Kjenner meg igjen her !
  Av forskjellege grunnar har eg ikkje trent regelmessig siste måndadene.
  No straffa det seg, bunaden skal eg ha på meg søndag i konfirmasjon til barnebarnet
  men uff så trang den er blitt 😦
  Stramme musklar er ferskvare ja !
  Har pint meg med maten denne veka og det virka litt, den skal på.
  God helg frå Anne-Mari

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..