På utkikk etter noe å se

Helgen er her igjen og trenger du en ny serie som du kan underholde deg med? Ja da anbefaler jeg deg serien The Resident på Netflix.

Jeg innrømmer at jeg så alle episodene på hotellrommet i løpet av fire dager på jobb. Det betyr at jeg ikke fikk gjort så mye annet i fritiden enn å sove og se på The Resident. Så godt likte jeg den.

Dette er en sykehusserie der vi følger ansatte, ledelse og pasienter og der ikke alt er som det skal være på et sykehus. Penger, betaling og forsikring står i høysete, hånd i hånd med behandling, og ikke minst å dekke over ting man vil skjule.

Håper sesong 2 ikke er langt unna. Jeg er hekta!

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “På utkikk etter noe å se”

 1. Hei Ingrid!
  God høst og takk for fortsatt fin fin blogg!
  Å anbefale TV/Netflix er en triksy oppgave, som med bøker, elsk/hat…….

  Men altså, noen av de du har anbefalt, har jeg nikket gjenkjennende til, so here goes……hvis du ikke allerede har sett de da…….

  Years and years, helt suveren engelsk serie på Netflix. Intelligent humor, dystopisk, men svært troverdig, suverene skuespillere, Emma Thompson.
  The casual Vacancy, fra Rowlings, hun med Harry Potter du vet, men dette er fra en søvnig engelsk landsby. So good…………..

  God helg!

  1. Tusen takk for tips, Nina. De skal jeg sjekke ut, for jeg kan ikke huske om jeg har sett dem eller ikke, og jeg liker alt Emma Thompson gjør. Ja, filmer og bøker er en personlig greie og jeg liker uansett å få tips som jeg kan sjekke ut. God helg til deg fra meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..