Når det pøsregner ute

Når regnet pøser ned ute er det den aller fineste anledningen til å gjøre kjekke ting innendørs og også å få gjort de tingene du har utsatt og utsatt. Du vet, de tingene du gruer deg litt til å ta fatt på.

Det som i alle fall er kjekt og hyggelig å gjøre er å å bake scones til ettermiddagskaffen. Det tar ikke lang tid og ikke skal de heves heller. Bare nytes lunkne sammen med en kopp te mens du ser på TV eller leser nyheter, kjekke magasiner eller andre ting.

Inviter gjerne naboen over på kveldsmat og lag noe enkel snadder du kan imponere med. Ingen trenger vite hvor fort gjort og enkelt det er.

Legg gjerne bort telefon, iPad, TV og lytt til radio i stedet. Jeg. velger meg som oftest NRK, for da slipper jeg reklamen. Da kan du lytte samtidig som du diller og duller rundt i hjemmet ditt for å gjøre det ekstra koselig.

Skift gjerne også til rent sengetøy. Hva er mer digg en å legge seg i rent og krispiy sengetøy og lytte til regnet som pisker på vindusruten. Mer inspirasjon finner du her.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Når det pøsregner ute”

    1. Å ja, enig Kirsti, scones og lemon curd er så god kombo! Og har du lyst å lage lemon curd selv, finner du verdens beste og enkleste oppskrift her på bloggen. Søk etter lemon curd i søkefeltet. God helg ril deg fra meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..