Hotelliv

Jeg sier det bare, jeg elsker å bo på hotell, eller rettere sagt, fine og gode hotell. Deilig rent sengetøy hver natt, rent delikat bad og ja takk til et rom med utsikt. Det gjør noe godt for hele dagen å få en god start.

Ikke at jeg ikke liker å sove i min egen seng, for det elsker jeg også, men når jeg først sover på hotell 10-12 netter i måneden, ja da digger jeg fine hotell.

For deg som følger min Instagram story, så kunne du se at hotellet i går ikke var særlig fresht, men hadde en vakker utsikt fra rommet.

I natt har jeg sovet her i nyoppusset, fresht og digg hotellrom.

Nydelig foajé etter min smak.

Rommet mitt har innbydende garderobe med vannkoker og tilbehør og ikke minst kjøleskap. Flere og flere hotell kutter ut kjøleskap til gjestene og det liker jeg absolutt ikke. Det er faktisk et “må ha” i mine øyne. Ja, vannkoker også.

It’s all in the details, og det er ikke tull en gang. Det gjør dagen min litt ekstra fin å omgi meg med pene ting og interiør.

Mange mener at hotellet ikke betyr så mye når de er på reise, for de skal bare sove der. Jeg er helt uenig. For meg er det en stor del av reisen og opplevelsen å bo på gode hotell. Det trener ikke være i luksusklassen, selv om jeg sikkert hadde elsket det, men det skal ha god standard. Jeg vil bo på fint hotell og heller kutte utgifter på shopping og dyre restauranter.

På grunn av jobben min har jeg ikke anledning til å fortelle hvilke hotell jeg bor på, men du ser det kanskje ut fra bildene likevel.

Bad med gode lysforhold og store speil som får rommet til å virke større enn det er, og en god dusj er et must. Jeg er ikke videre begeistret for dusj i badekar med dusjforheng.

Å våkne opp til flott utsikt fra et hotellrom er magisk, rett og slett. Rekk opp hånden den som ikke liker det.

Senere i dag farter jeg avgårde til nytt hotell og ønsker deg en flott fredag og god helg.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “Hotelliv”

  1. Hei jeg rekker opp hånden. Jeg elsker å bo på fine hoteller. Jeg reiser en god del og er blitt nøye på valg av hotell. Ha en superfin helg. Klem

  2. Et fint rom er viktig, selv om man bare skal sove der! På ferie i sommer var vi på et nyere hotell i London med verken kjøleskap eller vannkoker. Det stod i reklamen deres at de hadde ikke vannkoker ogkaffepulver, de var stolte av å heller kunne tilby god kaffe i baren. Vel … de sa ikke noe om at hvis man ikke var betalende frokostgjest så kostet to kopper halvgod americano 55 kr. Neste gang på tur skal jeg ha med utstyr og kaffe selv, og bruke det hvis det er vannkoker på rommet. Vi har funnet vårt hotell i Paris og neste gang vi skal dit har vi fått vennekode som gir oss gratis frokost og bedre rom. De har vannkoker !!! Det liker jeg 🥰🌞👍🏻

  3. Her rekker jeg også opp hånden! Helt enig med deg, fine hotell (rom) med utsikt er et must! God tur videre og håper du er heldig med hotellene fremover 🙂 Klem til deg

  4. Fine hotellrom er deilig og gir luksusfølelse.

    Både sønn og svigerdatter er i hotellbransjen og holder på med noen nye prosjekter som jeg tror ville dekket dine ønsker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..