Bloggen min

Først av alt, tusen tusen takk for så mange fine og oppmuntrende kommentarer fra dere. Det er ved at du besøker meg her at jeg får inspirasjon til i det hele tatt å drive på med denne hobbyen.

Jeg vil gjerne at bloggen skal være et enkelt, lettlest og fint fristed som gir gode vibber borte fra hverdagens ofte harde og alvorlige virkelighet. Jeg ønsker å spre positivitet og å påvirke til å finne glede over de bitte små tingene som kan gjøre en vanlig dag ekstra fin.

Jeg føler på at du, bloggen og jeg lever som i en symbiose her inne i denne litt merkelige verden. En verden der vi på en måte er venner uten egentlig å kjenne hverandre. Det opplever jeg som ganske fint.

Jeg har statistikk over hvor mange som besøker meg hver dag, men ikke hvem. Jeg har stor respekt for at alle ikke er bekvemme med å skrive kommentarer og det er selvfølgelig helt i orden. Skulle bare mangle, og har du lyst å fortelle meg noe finner du min epost under Meny og deretter Om meg øverst på bloggen.

Men, jeg har plass til flere, mange flere her inne. Inviter gjerne dine venninner også til å komme på besøk og bli en del av dette vennskapet og symbiosen. Jo flere vi er, jo mer glede og inspirasjon kan vi finne hos hverandre og eventuelt lære av hverandre.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Bloggen min”

  1. Hei Ingrid, jeg er innom hver dag, og du og bloggen din er for meg et hyggelig øyeblikk som jeg alltid sitter igjen med et smil om munnen etterpå. Ønsker deg en fiiiin dag, klemmer fra Line 🌿🌸✨💞

  2. Som tidligere sagt er jeg veldig glad i bloggen din. Den er alt du beskriver at du ønsker den skal være, ihvertfall for meg. Hyggelige hverdagsinnlegg og masse gode enkle oppskrifter. Takk for at du deler de små øyeblikkene i livet som egentlig er så viktige❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..