En serie å se

Er du på jakt etter noe å se på i kveld så er Unbelievable på Netflix virkelig verdt å bruke tid på. Det er amerikansk true crime, hjerteskjærende og realistisk!

Altså, en maskert voldtektsmann bryter seg inn hos enslige kvinner mens de sover, voldtar og mishandler dem i timesvis før han forsvinner uten å legge igjen et eneste spor. Tilfeldigheter gjør at to dyktige politikvinner oppdager at de jakter på samme gjerningsmann, men i hvert sitt politidistrikt.

Det første offeret vi møter er den unge barnevernsjenta Marie som ikke blir trodd når hun anmelder voldtekten og overfallet. Det er hjerteskjærende å se på. Både at hun ikke blir trodd og hvordan hennes sosiale liv blir ødelagt. Hvor mye tid, og ikke minst krefter som må mobiliseres og hvordan slike hendelser forfølger en resten av livet.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “En serie å se”

    1. Uff, ja det er jo litt betenkelig at det lages underholdning av andres elendighet og delvis ødelagte liv, men så er det en vekker for å få øynene opp for hva som skjer der ute i den virkelige verden, tenker jeg. Ønsker deg en fin mandag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..