Mine favorittboots

Jeg synes ofte det er vanskelig å finne boots til hverdagsbruk som jeg synes er fine og i tillegg gode å gå i, men nå har jeg funnet dem. Jeg liker som kjent det enkle. Jeg har nemlig kun to par. Ett par svarte fra Tommy Hillfiger og nå disse i brunt, og jeg pleier å bruke bootsene mine til de er utslitt før jeg kjøper nye. Gjerne får de nye såler også en gang eller to.

Jeg elsket mitt gamle par og blei så glad da jeg fant nesten helt identiske hos Bianco. Det var forresten der jeg hadde kjøpt mine gamle også.

At skinnet er preget synes eg er ekstra fint og prikken over i’en. Jeg har lyst på et par i en gråbrun farge med litt høyere hæl også, men de har jeg ikke funnet enda. Jeg har funnet dem i svart, men altså ikke i mørk brun eller mørk gråbrun som jeg vil ha. Denne nettsiden har et stort utvalg, men ikke de jeg ønsker meg.

Boots er så anvendelig og passer like fint til både bukser, kjole og skjørt og gjerne en tykk ullgenser på en fin høstdag.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Mine favorittboots”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..