Naturlig julepynt

Tiden flyr bokstavlig talt så fort avgårde og snart er det tid for å tenke julepynt. Det er ikke noe jeg liker bedre enn naturlig pynt til jul. Det gir meg den ekte julefølelsen med krydder, kongler, nøtter, mose og kvister og nå har jeg funnet et nytt tilskudd. Nemlig disse her.

Jeg vet ikke hvilke tre de kommer fra, men jeg fant dem på bakken under et tre da jeg var ute og gikk en tur. Vet du hvilken tresort disse stammer fra?

Jeg vet ikke hvordan jeg skal bruke dem enda, men jeg visste med en gang jeg så dem at de måtte bli med meg hjem.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

11 kommentarer om “Naturlig julepynt”

 1. Er så einig, det er ingenting som er finare enn (jule)pynt frå naturen. Eg samler året rundt, kongler av alle slag, skjeggete kvistar, strå, mose og det du har funne – frøstand til bøk.
  Kos deg med pyntinga når den tida kjem 😉

 2. Hei Ingrid, har lest alle innlegg men fikk ikke tid til å kommentere. Mye «liv» rundt meg de siste ukene men positiv stress som jeg kaller det hehe
  Prøv på Google …. kreativ mit Bucheckern…. så får du opp mange bilder hvordan du kan bruke frøskallene fra bøk på. Artig for barna også. Desverre lyktes det ikke for meg å finne norske sider på det, så prøv på tysk. Vi har store bøkeskogen rundt omkring så dette er moro.
  Klem fra Annette

 3. Ja, der er så meget fint, når man ser sig omkring derude 🙂 Vi kalder bøgens frugter for bog. I Danmark er bøgen vist det mest almindelige træ. Det er i hvert fald det, vi tænker på som et traditionelt dansk træ. Den danske bøgeskov optræder i tekster og malerier fra den nationalromantiske periode. Vi har selv et stort bøgetræ her på vores grund, så jeg har bog lige uden for døren 🙂
  Knus fra Nana

  1. Jeg har også hørt om alle bøketrærne i Danmark og om møbler, gulv og annet som blir produsert av den. Heldige deg som har den rett utenfor og kan plukke mye av disse til julepynten. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..