Gi helgens blomster en fin start

Jeg er så glad i friske blomster til helgen og synes det er ekstra fint når stuen er rengjort og blomstene blir satt på bordet. Hverdagslykke for meg!

Jeg vil at blomstene jeg putter i vasen skal få den aller besten starten. Og starten, den begynner med en helt frisk og gullende ren vase. Det fortjener de nye blomstene som skal glede oss gjennom helgen og aller helst flere dager, gjerne uker også for den saks skyld.

Hver eneste gang jeg har brukt en vase og kastet blomstene, skyller jeg den og fyller den med vann blandet med klorin. Jeg lar den gjerne stå over natten før jeg skyller den godt og vasen er klar for nye skjønnheter.

Jeg har lært meg, og erfart, at helt ren vase er ekstra viktig for roser.

Denne helgens blomster hos meg har jeg vært ute i hagen og plukket inn. Jeg skal jobbe hele helgen og får ikke nyte dem så mye, men jeg gleder meg over fortsatt å kunne plukke fra hagen selv om de egentlig synger på siste vers.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “Gi helgens blomster en fin start”

  1. Åh, du er heldig, at du stadig kan hente roser i haven! Her havde vi ret hård nattefrost for et par uger siden, og jeg har ikke noget der blomstrer i haven. Dine roser er smukke. God arbejdsweekend!
    Knus fra Nana

  2. Det trikset lærte jeg av min blomsterblad mor også. Rosene fra Hagen er nydelige. Helgebiketten min må kjøpes for ingen hageroser er igjen hos oss. God jobbehelg. Klem

  3. Kjære vene her ble det mye feil🙄. Skulle være; blomsterglade og helgebuketten💐. Sånn kan det gå når man leser blogg før man får i seg kaffe på morgenkvisten🤗

  4. Hei!
    Så fantastisk å kunne ta inn slike fine blomster fra egen hage så sent i oktober! Takk for fint tips å herlige bilder som alltid😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..