Hva er greia?

Jeg bor mye på hotell i Norge, veldig mye. Det blir fort 10-12 netter i måneden og jeg liker det. Kan ikke si annet, for det er deilig med rent sengetøy hver natt og alltid rent bad. I tillegg er dette omflakkende livet blitt en livsstil også.

Ulempen er at de aller aller fleste hotellene har ikke varme på badet lenger, men et kaldt bad der jeg hutrer og fryser før jeg kommer under dusjen og dampen fra varmtvannet får tilført litt lunhet.

Det samme gjelder dyner. Jeg får ikke sove under en stor og tung dobbeldyne og må nesten hver gang be om å få et rom med to senger for å få enkel dyne. Mange hotell har nå konsekvent dobbeltdyne i dobbeltseng.

Så, hva er greia? Det må jo være å spare penger. Vi er nå blitt en nasjon og et folkeslag som skal spare penger. Spare penger på alt, både offentlig forvaltning, bedrifter og vi som privatpersoner.

Hotellene betaler nemlig rengjøringsbyrået/ personalet pr. dyne som får nytt sengetøy blei jeg fortalt da jeg spurte, så da er det billigere med en stor dobbeltdyne enn to enkle.

Ja, ja, bare vi ikke sparer oss til fant. Stakkars oss som kun har ti tusen milliarder på bok.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Hva er greia?”

  1. Jeg har faktisk af og til tænkt det samme om danskerne. – Nu har vi vist heller ikke så mange penge, som I, men alligevel …. Det slår mig især i butikker, at det hele handler om, at det skal være billigt. Så gør det ikke så meget, at det er grimt, og at kvaliteten og/eller servicen ikke er i top. Det undrer mig.
    (Og så tænker jeg stakkels hotelpersonale, der skal nå at skifte betræk på en dobbeltdyne på samme tid som på en enkeltdyne. Den må da være tung at bakse med! – Så nogen betaler jo, for at andre kan spare.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..