Happy Halloween

Enten vi liker det eller ei, så er Halloween her og jeg kan godt forstå alle barna, og voksne også som synes dette er kjekt. Jeg er ikke der, men kjenner at jeg har lyst å engasjere meg litt for barnas skyld.

Jeg kjøper inn litt godteri, tegner på klementiner og lager små poser som jeg har klar i tilfelle vi får besøk av små skumle barn.

Jeg lagde mer stasj til Halloween i fjor som du kan se HER og HER, og hadde jeg vært småbarnsmor i dag hadde jeg nok vært helt med på leken.

Hva tenker du om Halloween?

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Happy Halloween”

  1. Jeg har ikke helt sansen for Halloween, men deler gladelig ut godteri til ungene som ringer på og har det morsomt. Så ingen pynting til Halloween her i gården.

  2. Herude på landet får vi ikke besøg til Halloween, desværre. Jeg synes ellers det er hyggeligt at gøre ungerne glade. Jeg kan godt lide græskar og lys og glade børn, men jeg kan ærligt talt ikke lide al uhyggen. – Og jeg tænker at nogle børn da også må synes, at det er (for) uhyggeligt med skelletter og spøgelser og hvad ved jeg …

  3. Det her var jo dekorativt..og smågodt smaker jo bra..:) Har ikke noe forhold til dagen..men den plager meg ikke heller.. Hadde jeg hatt barnebarn hadde jeg nok stelt i stand litt.. Har litt godteri på lur i tilfalle det ringer på døra da … Kos deg med kvelden videre ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..