Edamamebønner

Første gangen jeg spiste edamamebønner var vel for 8 år siden, tror jeg. Mine to døtre og jeg var i London for for å feire min 50-årsdag og en av kveldene spiste vi på E&O i Notting Hill. Vi spiste edamamebønner som snacks før maten. Nå har jeg fått dilla på dem igjen, men nå som ferdig rensede fra frysedisken på butikken.

De er så gode og jeg jeg bruker dem blant annet i salat og i Buddha bowl. Jeg tror jammen jeg skal kjøpe en pose hele på butikken og lage dem som snacks her hjemme også. Det var skikkelig godt kan jeg huske.

Nå når jeg kom til å tenke på min 50-årsdag i London så kom minnene om vår boblende Afternoon Tea på Hotel Ritz tilbake. Det var så hyggelig og så gode minner.

Denne mandagens enkle hverdagsglede.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

3 kommentarer om “Edamamebønner”

  1. En god rett til kjøtt eller fisk er edamamebønner, kokt aspargesbønne i mindre biter og vårløk surrete i litt smør i stekepanna😊

  2. Jeg spiste også edamame første gang i London! Det var på en japansk restaurant akkurat på enden av det gamle rådhuset i London (Der hvor James Bond forsvinner ned i kjelleren vet du…) (der hvor London eye er ) – der var vi. Det var forrett for meg også. Husker jeg likte det kjempegodt 🙂

    I dag hender det at jeg har en god neve opp i wok når jeg lager det (jeg lager ofte laksewok) og da er det godt med litt variasjon og de passer godt synes jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..