Googlet siden sist

Her er noe av det jeg har sjekket opp på nett ved hjelp av Google den siste tiden.

Yngstedatteren min har kjøpt sin første leilighet og da kan jeg jo selvfølgelig ikke holde meg borte fra Google. Jeg har sett på forskjellige sofaer, blant annet denne, for jeg vet med sikkerhet at hun ønsker seg denne som er litt i overkant dyr for førstegangsetablering. Jeg skal gjøre et ærlig forsøk på å ikke blande meg inn i hennes valg av stil og interiør, selv om vi mange ganger liker de samme tingene. Det meste googler jeg av ren entusiasme på hennes vegne og fordi jeg synes det er gøy.

Eldstedatteren trenger mer lys i stuen på hytta og jeg har googlet diverse alternativer og tenker julegave.

Jeg har lest om rosettkål. Disse små skjønnhetene hadde jeg hverken sett eller hørt om før jeg fikk dem servert til lunch på en restaurant/kafé her om dagen. Jeg må få kjøpt meg noen en dag og har sett på forskjellige oppskrifter.

Jeg har sett på julegaver til barnebarna. Elen ønsker seg L.O.L. Jeg visste ikke en gang hva det var og måtte få hjelp av Google.

Jeg ser at flere har erstattet det gode gamle strykejernet med steamer og jeg har sjekket hvilken som er best i test.

Jeg har vært innom YouTube og sett på traileren til Flaked for å sjekke om det kan være en serie for meg.

Og så kunne jeg kanskje hatt bruk for å skifte ut mitt eldgamle ullundertøy og har sett på dette fine fra Kari Traa, men det ser ikke ut som det finnes i min størrelse.

Jeg holder for øynene og innrømmer at jeg har sett drømmende på dette også.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Googlet siden sist”

  1. Stilig antrekk og bilde av deg 🙂 Datter syns sikkert det er fint å få litt tips av deg..det virker som du har god smak..men viktig at hun kjøper ting hun trives med da 🙂 Tenkt litt på steamer jeg også..men ikke kikka på noen..eller googla det… Ønsker deg ei fin ny uke ❤

  2. Jeg og andre med meg har dårlige erfaringer med kvaliteten på Kari Traa sine ullsett, sømmer som løsner og plutselige hull på de rareste steder. Jeg er veldig fornøyd med Johaug, Devold og twentyfour. De har mange delikate sett.

  3. Vil anbefale deg å ta en titt i nettbutikken til getinspired.no de har masse fint ulltøy og andre ting. Og nå er det black week og masse salg! Rask levering og enkelt å bestille, veldig fornøyd med den nettbutikken 🙂 Jeg har selv noen ullsett og spesielt ulltrøyer fra Kari Traa og er super fornøyd med mine plagg. Ønsker deg en fin uke 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..