Fineste og beste luene

Som jeg skrev for litt siden så har jeg strikket en enkel og skikkelig deilig lue til Elen. Nå har jeg strikket to til og de er bare så fantastisk gode og jeg har fått bestilling på enda et par stykker.

Disse har tredobbel kant rundt ørene, noe som gjør dem gode og varme. I tillegg er de jo supre og flotte som julegaver til noen som trenger å holde seg varme i vinterkulden.

Dersom du ikke har så mye erfaring med strikking, men har lyst å prøve deg på noe enkelt og raskt, er disse supre. Dette klarer du, og oppskriften, den finner du her hos fiftyfabulous.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

3 kommentarer om “Fineste og beste luene”

    1. Hei Gerd.

      Ja, dette er en helt topp oppskrift og så gode på.

      Jeg har strikket med litt forskjellig garn. Jeg har strikket en lue med Tynn Silk mohair og tynn merinoull fra Sandnes garn. En tråd av hver. Jeg har strikket en i tilsvarende type garn kjøpt på Nille og jeg har strikket i Baby merino og Silk kid fra Drops. Alle med en tråd av hver og alle er jeg like fornøyd med. Kanskje et bittelite hakk mer fornøyd med garnet fra Drops, men ser egentlig ikke så mye forskjell. Klem, Ingrid

  1. SÅ fine 🙂 Supre gaver å gi og få 🙂 Og det må være ekstra gøy å strikke de selv og gi i gaver, når man er så flink i strikking som deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..