Ingrid’s pakkeverksted

1. desember og julemåneden er i gang. Det har føltes som den har vært her en god stund allerede og det er så koselig. Men, nå er den virkelig her, julemåneden og forberedelsene kan begynne.

Det er så hyggelig å gi gaver med en liten ekstra touch, synes jeg og jeg koser meg med innpakkingen. Fin musikk, litt snacks og noe godt å drikke og gjerne et duftlys med julelukt.

Det tar fort litt ekstra tid og planlegging når man skal pakke inn selv i stedet for at de gjør det for deg i butikken, men så koselig som det er. Starter du nå, får du både tid til å kjøpe fint papir, bånd og tilbehør og til å pakke inn. I tillegg kan du plukke tilbehør ute i naturen når du er på tur eller brekke en kvist fra hagen eller krukken på terrassen.

Jeg kjøpte fint papir med julestjerner og juleroser hos H&M home da jeg hadde noen timer til disposisjon i Drottninggatan i Stockholm mens jeg var på overnatting der med jobb.

Her er samme gave med tre forskjellige uttrykk.

Jeg bruker å legge gaven i en tom eske for at det skal bli en fin pakke. Det har jeg gjort her også og pyntet med bånd fra Søstrene Grene. De har mange fine og rimelige bånd som gjør pakken ekstra fin. Fint bånd gjør halve pakken og her hadde det fungert med andre farger også, som svart eller en dypere rød. Kanskje en grågrønn også.

Samme gaven har fått på seg hyssing og stasj fra naturen. Koselig det også, og kanskje skal man tenke på om gaven er til en kvinne eller mann. Gjerne ha et litt mer maskulint uttrykk til menn enn til kvinner.

Og tredje alternativ er bånd med julehilsen i krem og gull. De litt ekstra fine båndene tar jeg gjerne vare på etter at gaven er åpnet for å bruke dem om igjen.

Vil du se mer juleinspirasjon fra de forrige årene her hos meg, kan du søke på MENY øverst på bloggen og velge kategori Jul.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Ingrid’s pakkeverksted”

  1. Jeg elsker også at pakke gaver ind 🙂 De tre, du viser, er alle smukke! Jeg har også købt bånd i Søstrene Grene i år. De har også noget skønt velourbånd.
    Fortsat god julemåned til dig, Ingrid!
    Knus fra Nana

  2. For et lekkert gavepapir og pakke nr 3 skulle jeg gjerne likt å pakke opp. Elsker også å gjøre litt ekstra ut av pakkene jeg gir bort. Takk for tips om bånd fra søstrene grene. En fin førjulstid ønskes deg. Klem

  3. Med sånn innpakking er det nesten en gave i seg selv😊
    Koser meg veldig med dette selv nå i advent! Hyggelig & gi & hyggelig & få! Takk for fine tips, disse var bare lekkere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..