Ginger joy

Ingefærglede, det er et ord jeg liker. Jeg elsker alt som har smaken av ingefær og da jeg var på helsekostbutikken og så denne, ja da var jeg solgt. Den smaker akkurat som golden milk som jeg har laget før. Dette er lettvintvarianten!

Melk av den typen du liker varmes opp og bland inn et par store teskjeer pulver, rør rundt og nyt! Jeg drikker min med H-melk og synes den da blir så fyldig, fløyelsmyk og deilig.

Jeg nyter å sette meg ned med en kopp ingefærglede nå på den kalde og mørke årstiden og drømme om lysere tider og varmere dager. Jeg er ikke noe vinter- og snømenneske, men jeg er sikker på at denne vil varme en kald kropp som har vært ute i snøen også. Ja, om du liker smaken av krydder da.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Én tanke på “Ginger joy”

  1. Liker krydder og ingefærsmak.. Ikke smakt akkurat denne..så får sjekke den ut.. melk i har jeg aldri prøvd..takk for tips ! Klem fra Mjøndalen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..