Hvordan holde salaten crispy

Salat som er bløt og dvask er ikke noe fresht og vi liker vel alle at den er delikat, crispy og sprø. Utfordringen er ofte å få den til å holde seg etter at den er vasket og ligger i kjøleskapet.

Det jeg gjør er å bruke en salatslynge og deretter legger jeg salaten i en tett plastboks eller plastpose. Sammen med salaten legger jeg noen ark fra tørkerullen, som hjelper til med å samle opp og holde på fuktigheten, og så legger jeg posen/boksen i kjøleskapet. Min erfaring er at salaten holder seg frisk og crispy mye lenger på denne måten.

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..