Hjemmelaget marsipan er en av julefavorittene hjemme hos meg og jeg har laget det hver eneste jul de siste årene. Det er ikke så mye arbeid og vanskelig som du kanskje tror, og så får du den aller beste marsipanen. Ekte vare!
Hjemmelaget marsipan smaker like godt uansett hvordan du velger å tilberede den. Jeg, jeg elsker å dille litt og forvandle den til himmelsk gode munnfuller dekket med sjokolade og brukte et par timer på det i går ettermiddag. Du som følger meg på Instagram Story så sikkert at jeg fikk god hjelp av barnebarna til å skolle mandlene på lørdag.
Jeg valgte å lage fire forskjellige typer denne gangen. I de med hvit sjokolade har jeg blandet inn hakket aprikos og i rutene med hvit pynt har jeg blandet i tørkede tranebær. Kulene har ren marsipan inni, men er dyppet i sjokolade og rullet i hakkede valnøtter. De små pølsene er marsipan naturell med sjokoladetrekk.
Jeg håper du også fikk lyst til å lage hjemmelaget marsipan og her er min oppskrift.
Ser jo helt proffe ut di her…delikate og sikkert veldig gode 🙂 Klem og fin kveld til deg ❤
Tusen takk, og det er mye enklere enn man skulle tro. Klem, Ingrid
Så fine 🙂 Du er veldig flink!
Tusen takk, Anne-Lise. Det er egentlig veldig enkelt å lage. Klem, Ingrid