Julemarsipan

Hjemmelaget marsipan er en av julefavorittene hjemme hos meg og jeg har laget det hver eneste jul de siste årene. Det er ikke så mye arbeid og vanskelig som du kanskje tror, og så får du den aller beste marsipanen. Ekte vare!

Hjemmelaget marsipan smaker like godt uansett hvordan du velger å tilberede den. Jeg, jeg elsker å dille litt og forvandle den til himmelsk gode munnfuller dekket med sjokolade og brukte et par timer på det i går ettermiddag. Du som følger meg på Instagram Story så sikkert at jeg fikk god hjelp av barnebarna til å skolle mandlene på lørdag.

Jeg valgte å lage fire forskjellige typer denne gangen. I de med hvit sjokolade har jeg blandet inn hakket aprikos og i rutene med hvit pynt har jeg blandet i tørkede tranebær. Kulene har ren marsipan inni, men er dyppet i sjokolade og rullet i hakkede valnøtter. De små pølsene er marsipan naturell med sjokoladetrekk.

Jeg håper du også fikk lyst til å lage hjemmelaget marsipan og her er min oppskrift.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Julemarsipan”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..