Jeg tror jeg har fått meg en ny favoritt, eller i alle fall en til. Ingen svineribbe på julaften uten rosenkål. De små grønne som smaker så utrolig godt og som også tar seg godt ut visuelt. Jeg elsker dem.
Denne oppskriften kom opp på min feed på Instagram, Facebook eller hvor det var og jeg synes det så så uendelig godt ut. Og godt smakte det også og kommer garantert til å følge svineribben min på julaften.
Del rosenkålen i to og stek dem på litt høy varme i smør og tilsett hakkede hasselnøtter og litt salt. Stek dem til de er passe gjennomstekt med litt tyggemotstand og tilsett hakket persille og tørkede tranebær. Sjukt godt!
Jeg elsker mat som dette og akkurat denne porsjonen spiste jeg som en salat til lunch. Jeg la den på en seng av spinat og med litt Chevre på toppen. Jeg tipper det hadde vært godt med noen dråper god balsamico på også. Så digg!
Det hørtes utrolig godt ut og må prøves. Jeg pleier bare å ha små biter med bacon til rosenkålen, men denne varianten hørtes fristende ut😁
Hei Karin. Rosenkål er så godt og kan tilberedes på flere fantastisk gode måter. På denne varianten gjorde hasselnøttene hele forskjellen, synes jeg. Klem, Ingrid