Juleferie, hei på deg!

Endelig er juleferien her, også for meg og jeg kjenner at jeg er klar. Julen er hjertelig velkommen til tross for at jeg aldri noen sinne har gjort færre forberedelser enn i år. I og med få forberedelser så har jeg heller ikke kjent på den store julefølelsen, forventningene og gleden som følger med.

Jeg synes uansett at adventstiden og julen er en utrolig fin tid, og på jobb kan man nesten føle magien og forventningene blant alle passasjerene som er på reise for å møte sine kjære.

Det blir en stille og rolig julefeiring for min del, nesten helt uten barn og barnebarn i år. Heldigvis har vi FaceTime som gjør at jeg kan møte dem litt likevel.

Nå skal jeg nyte julehøytiden, tenne masse stearinlys, spise god mat og godteri og glede meg over alt det fine denne tiden bringer med seg. Og ikke minst, kjenne på hvor heldig jeg/vi er som har muligheten.

Ønsker deg den mest fantastiske og magiske julehøytiden.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Juleferie, hei på deg!”

    1. Hei Anne-Mari. En riktig god jul til deg også. Jeg klarer ikke å få lagt inn kommentarer på bloggen din, så jeg får ikke sent deg noen gode ønsker der. Klem, Ingrid

  1. Ønsker deg fine romjulsdager og et riktig godt nyttår ❤️ Gleder meg til å følge deg videre i 2020 😊 Om noen få timer setter vi oss på flyet til varmere strøk, det skal bli deilig med en uke sommer sammens med familien 🙏🏼😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..