Julen er snart over

Romjulen er her og det nye året nærmer seg med stormskritt. Jeg har hatt en fin og rolig julefeiring og har nesten ikke vært på sosiale medier i det hele tatt. Det har vært så fint å bare konsentrere seg om det nære og kjære, sånn som det var før de sosiale mediers tid. Å være tilstede på sosiale medier er et valg. Noen velger å være der for å bli oppdatert og ikke dele så mye selv, mens andre velger å dele av livet sitt med andre. Jeg tenker at begge deler er helt greit.

Huset vårt er tilbake til normalen igjen med kun mannen og jeg hjemme etter at Malin dro tilbake til Oslo i formiddag. Jeg kjenner på et vemod hver gang hun drar, men sånn er det jo. Voksne barn skal ikke bli boende hjemme og gleden er desto større hver gang de kommer hjem.

Jeg legger ved et bilde av krydderkaken min som vi nesten hver ettermiddag i julen har spist sammen med blåmuggost og et glass portvin. Gjerne Stilton ost, men det har ikke vi kjøpt denne julen. Det er en suveren kombo og tusen takk til en bekjent av meg som gjorde meg oppmerksom på denne varianten.

Jeg håper din jul også har vært fin.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

3 kommentarer om “Julen er snart over”

  1. Rolig her i jula også ..både i «virkeligheten»og på sosiale medier.. 🙂 Noen år siden jeg har spist krydderkake..og ladri spist med ost på ..men tror jeg hadde likt det… Ser veldig innbydende ut i alle fall ! Klem fra Mjøndalen ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..