Hei 2020

Godt nytt år til alle dere som leser med her inne i min lille verden. Jeg er så glad for å se deg. Du er årsaken til at jeg fortsatt leverer her inne i min egen lille boble og jeg er så takknemlig for at du henger med. Uten deg er det ikke noe gøy her på bloggen for meg heller, og jeg har plass til mange flere.

Jeg håper du hadde et fint farvel i til året som forlot oss i går og en hyggelig velkomst til det nye året 2020 som nå skal få innhold. Måtte det blir et magisk fint år.

Vi hadde et veldig kjekt selskap med venner her hjemme hos oss i går. Vi spiste en fire retters meny, drakk champagne og vin og vi hadde pakkelek og quiz. Det var så gøy og selskapet varte til langt uti nattetimene. I tillegg var vi på første benk til den kommunale rakettutskytningen som er like spektakulær hvert år.

Jeg gikk i seng 04.15 og var så glad da jeg stod opp at vi hadde ryddet det meste før jeg la meg. Da kan dagen nytes med nyttårskonsert fra Wien på TV og tid til refleksjoner og ettertanke.

Jeg valgte å dekke nyttårsbordet med gull og sølv og de fleste tingene jeg har stasjet med er gjenbruk. Jeg er spesielt fornøyd med gresstråene. De kjøpte jeg på blomsterbutikken. De er sprayet med gullmaling og gir meg assosiasjoner om nyttårsraketter og jeg synes de blei så enkle og fine.

I ettermiddag pakket jeg bort all julepynt og juletreet ligger i hagen i påvente av innsamling. Hverdagen er tilbake og de dagene er mine favoritter i lengden.

Jeg er klar for 2020 og måtte det bli et godt år for oss alle.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Hei 2020”

 1. Godt nyttår🎊🎉😊 me er heldige så kan sjå eit så fint fyrverkeri i Sandtangen 👍👏

 2. Godt nytt år til deg og dine 🙂
  Så lekkert, dekket bord, tenker gjestene koste seg masse, ikke rart festen varte lenge…he he he

   1. Godt nytt år💫Takk for at jeg kan komme innom her for hyggelig lesing og inspirasjon! Alltid så fint og delikat! Måtte du fortsette leeenge😊ønsker ihvertfall jeg!

 3. Hei, Ingrid og godt nyttår til deg!
  Jeg har vært fast leser av bloggen din et par år, men likevel aldri kommentert før nå.
  Uansett vil jeg du skal vite at jeg setter stor pris på bloggen din. Som leser får du meg til å stoppe opp oftere og legge merke til de små, men så viktige, øyeblikkene vi har i hverdagen – og for det er jeg takknemlig.

  Ønsker deg alt godt for det nye året – jeg gleder meg til å følge deg videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..