Helgrå søndag

Min søndag har vært grå. Grå og nitrist har den vært fra jeg stod opp. Skydekket lavt og trykkende og regnet strømmet ned, og jeg kjente på at jeg måtte gjøre en endring. I alle fall finne på noe, så jeg pakket bilen og dro på en road trip. Jeg har fri noen dager til, så nå er jeg på hytta på Sørlandet. Jeg har ikke vært her siden september, så det var deilig å komme hit igjen, selv om det bare blir for en natt eller to. Kjøreturen gikk i tåke og med vindusviskerene i gang fra jeg dro til jeg var fremme.

Nå har jeg tent stearinlys, fyrt i ovnen og sjekket musefeller. Fangsten var en mus og jeg må innrømme at den ligger godt der til mannen kommer og fjerner den. Noen fobier har vi vel alle og jeg liker ikke mus, hverken levende elle døde. Men, jeg skal ha kredit for å ha lagt ny mat i fellene.

Hva har du gjort i dag?

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Helgrå søndag”

  1. Hei Ingrid! Så deilig å kunne gjøre noe annet og en tur på hytta er jo bare så herlig da! Heldige dere som kan stikke av dit noen timer nå 🙂 Det er deg vel unt! Flink du var, haha… jeg hadde ikke matet musefella en gang hahaha.. huff 😉

    Vi var også på vår hytte i dag, så langt å kjøre vet du, 15 minutter haha , men vi var der og hadde en liten befaring i forhold til trær vi skal hugge og så spiste vi julekake og drakk kaffe på kjøkkenet og tenkte videre på dugnaden til våren. Det var veldig kjekt! Tungt og grått her også, først sludd, så regn og lavt skydekke!
    Men vi hadde sol i går, og vi kom oss ut på tur – det var vanvittig godt! 🙂

    1. Høres ganske godt ut med 15 minutter til hytta. Tre timer kortere enn meg. Tur ut gjør godt uansett vær, men selvfølgelig best når været spiller på lag.

  2. Hei 😀 her blei det tur i Sandtangen i pissever. Ellers serie på TV og på besøk hos datter, svigersønn og barnebarn. Kos deg på hyttå, me feiret jul på våres 😀

    1. Hei Anne-Lise. Sandtangen hadde vært et alternativ for meg også, men kjente på at jeg måtte sjekke hytta nå når jeg har anledning. Tur ut i frisk luft gjør godta sett vær. Klem til deg fra meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..