Endelig hjemme

Altså, fem dager ute på jobb kan oppleves som ganske lenge. I alle fall når arbeidsdagene er lange, flyene fulle og det nesten ikke blir tid til å ta på private klær og få frisk luft. Det blir inn på hotell, sov, stå opp og dra ut på jobb igjen, men i går hadde jeg formiddagen og litt av ettermiddagen fri i Oslo. Det var premien denne arbeidsperioden. Det er alltid kjekt å rusle litt rundt i hovedstaden selv om været ikke var topp.

En annen ting jeg setter stor pris på er når jeg møter deg som leser bloggen min på flyet og gjør deg til kjenne. Det hender fra tid til annen og det er så utrolig koselig.

Nå venter fire fridager og jobb igjen på søndag. Jeg jobber alle søndager denne måneden, bortsett fra den første da jeg hadde ferie, og i kveld får jeg vite hvilke fridager jeg får tildelt i februar. Helt vanvittig opplegg, spør du meg.

Men, nå er uniformen i skapet og jeg klar for fire deilige fridager. Stuen skal få friske blomster, jeg skal spise normale måltider til normal tid, mannen skal feire bursdag og dagene skal nytes.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Endelig hjemme”

 1. Du må have nogle dejlige fridage, Ingrid! – Og til lykke med din mand!
  Jeg kan godt forstå, du bliver glad, når du møder en bloglæser. Det må bare være sådan en fin oplevelse 🙂

  1. Ja, det er alltid så hyggelig. Skulle bare hatt litt bedre tid og andre omgivelser. Ombord i flyet er det ikke så enkelt å få tid og heller ikke å prate privat med alle andre passasjerer rundt. Der må jeg ha en mer profesjonell fremtreden. Klem, Ingrid

 2. Kos deg i fridagene og nyt vær og vind!
  Jeg håper stadig at jeg skal få truffet deg – hver gang vi har vært på Gardermoen så har jeg faktisk sett etter deg, så ser jeg deg så sier jeg i fra!

 3. Nyyyt fri dagene dine 🙂 Håper ikke februar jobb oppsettet blir for ille for deg! Og gratulerer med mannen, håper dere får en fin feiring om den blir liten eller stor. Klem

  1. Tusen takk, Anita, for omtanken. Februar ga meg jobb tre fulle jobbehelger på rad og det oppleves som ikke greit, men jeg vet jo at det er sånn. Ønsker deg en finfin dag. Klem, Ingrid

 4. Flotte fridager👍Og håper februar turnus blir levelig! Ser alltid etter deg når jeg flyr, men jeg flyr ikke ofte innenlands og jeg har inntrykk av at du har flest innenlandsruter !! Men skal nok hilse på deg hvis det skjer😀

  1. Så koselig å høre, Kjersti. Ja, jeg holder meg absolutt mest innen lands og er godt fornøyd med det. Vi har ikke overnattinger i Europa, så uansett blir utenlandsturen tur/retur med overnatting i Norge et sted.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..