Jordbær- og myntedrikk, en NOLO.

Har du hørt om NOLO? NOLO er betegnelsen på alkoholfrie drinker og nolodrinker er på full vei inn i verdens storbyer. NOLO står for no og low, altså ingen alkohol eller lav alkoholprosent. Helt i takt med tiden der helse og velvære står i fokus.

Det er alltid velkomment med et godt alternativ uten alkohol om man av forskjellige grunner velger det. Det er på tide å bytte ut farris og eplemost med noe mer spennende fra tid til annen.

Denne har jeg laget av knuste isbiter og moste jordbær som er toppet med Schweppes Russchian og frisk jordbærmynte. Vanlig mynte fungerer sikkert også fint, men jeg fant denne jordbærmynten, som jeg aldri har sett før, i butikken og fikk lyst å prøve den.

For meg betyr det mye at ting er enkle, for hvis ikke blir det bare med tanken. Det er viktig at ingrediensene kan kjøpes i vanlige dagligvarebutikker og ikke inneholder mange og sjeldne ingredienser som blir stående på hyller og i skap for så aldri å brukes mer.

Tidligere har jeg blant annet hatt innlegg om alkoholfri G&T, mojito, bellini og Bloody Mary. Du finner dem under kategori DRIKKE.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..