Forfriskende vann

Vann er det jeg drikker absolutt mest av i tillegg til kaffe og særlig de siste dagene når jeg ikke har vært frisk. Vann er den absolutte foretrukne tørstedrikken for meg, og ekstra koselig er det å finne en mugge i kjøleskapet når jeg åpner døren. En mugge fylt med kaldt friskt vann og frukt. Gjerne agurk eller granateple, appelsiner eller lignende.

Brus drikker jeg aldri og også veldig sjelden juice.

Denne muggen er fylt med grapefrukt, som er proppfull av sunne næringsstoffer, og frisk mynte. En skikkelig god kombo om du liker grapefrukt.

Ikke bare smaker vannet godt, det ser godt ut også og en perfekt følgesvenn på bordet når man har gjester.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

3 kommentarer om “Forfriskende vann”

  1. Hvor ser det bare smukt ud, Ingrid! Jeg drikker også meget vand (og aldrig med bobler), men for det meste drikker jeg bare vandet, som det kommer ud af hanen. Jeg vil huske at gøre som du engang imellem 🙂
    Jeg håber, at du er blevet frisk igen!
    Knus fra Nana

    1. Hei Nana. Jeg drikker også my vann rett fra kjøkkenkranen, men noen ganger er det hyggelig med kaldt vann i kjøleskapet. Ja, jeg er heldigvis frisk igjen og klar for å dra på jobb i ettermiddag. Ønsker deg en fin dag. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..