Tidenes gladmelding

Vet du, jeg fikk tidenes beste e-post her om dagen. Smilet gikk fra øre til øre og det rant gledestårer fra øynene og nedover kinnene mine. Jeg går mot vår og sommer med et lysere sinn og mer glede innabords.

Helt utav det blå, og så uventet, så fikk jeg en e-post hvor jeg leste at det var oppstått en mulighet for at jeg kunne få tilbake mitt faste arbeidssystem med 4 dager på jobb og 5 dager fri fra 9.mars og jeg måtte svare asap om jeg var interessert. Det tok meg 0,5 sekund å svare ja takk, veldig gjerne. Jeg stod øverst på ansinitetlisten og først i køen.

Jeg trenger ikke betenkningstid. Jeg får tilbake livet mitt, barnebarna gleder seg til å bli med på hytta i sommer, jeg kan planlegge ting sammen med kollegaer som har samme fridager og jeg kan bestille billetter. Kort sagt, jeg vet når jeg skal på jobb og når jeg har fri fremover.

Her kan du lese om hvordan det er frem til 9.mars.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

16 kommentarer om “Tidenes gladmelding”

 1. Rigtig hjertelig tillykke – hvor skønt med en sådan mail. Dit smukke møbel i baggrunden – det må bestemt være Montana? Har selv en del fra Montana.
  De varmeste hilsner
  Charlotte

  1. Tusen takk, Charlotte. Jeg har fått det UTN og håper det varer til jeg slutter om noen få år. Ja, det er Montana og er så fornøyd med den. Så klassisk og tidløs. God helg til deg og dine. Klem, Ingrid

 2. Så bra! Det må være en skikkelig god nyhet ja 😀
  Har endelig fått lest meg litt opp hos deg også. Mye koselig å lese og se.
  God fredagskveld! Klem 🙂

 3. SÅ utrolig hyggelig å lese, nå ble jeg glad på dine vegne 😊 Da er det bare til å legge fine planer fra 9 mars og utover og ta tilbake livet ditt, jippi 😊👏🏼 Riktig så god og glad helg til deg, klem fra meg 😊

 4. For meg som alltid har hatt faste arbeidsdager gjennom hele året så virker det ubegripelig uoversiktlig ikke å vite. Derfor forstår jeg godt at den avtalen du har fått nå er bedre enn en uforutsigbar turnus.

  1. Ja, jeg er så glad siden det passer meg best, men mange er faktisk godt fornøyd med det uforutsigbare systemet også. Vi er forskjellige, vi mennesker. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..