Jeg skal på jobb i dag og pleier ofte å slengte sammen en enkel lunch som jeg kan ta med. Jeg bruker det jeg finner i kjøleskapet og i dag fant jeg en aubergine som jeg stekte i panna sammen med litt annen goodies. Jeg spiser dette kaldt på jobb, men det smaker bedre om det er litt lunt.
I tillegg har jeg tørket oliventapenade og bruschetta på glass. De er så gode og i dag blandet jeg oliventapenade med auberginen etter at den var ferdig stekt.
Jeg kuttet auberginen i biter og stekte den på panna i litt smør og olje sammen med hvitløk, chili og grønnkål. Deretter blandet jeg inn oliventapenade som først hadde svellet litt i vann og så revet parmesan på toppen.
Nå er jeg snart klart til å ta på uniformen og good to go. En natt i Harstad, en natt i Bergen og en i Tromsø.
Ønsker deg en strålende fin søndag!
Det så herlig ut, god tur!
Ja, slik mat liker jeg, men selvfølgelig vil det ikke falle i smak hos alle. Fargen på stekt aubergine er ikke sørlig innbydende. Klem, Ingrid