Lunch til å ta med

Jeg skal på jobb i dag og pleier ofte å slengte sammen en enkel lunch som jeg kan ta med. Jeg bruker det jeg finner i kjøleskapet og i dag fant jeg en aubergine som jeg stekte i panna sammen med litt annen goodies. Jeg spiser dette kaldt på jobb, men det smaker bedre om det er litt lunt.

I tillegg har jeg tørket oliventapenade og bruschetta på glass. De er så gode og i dag blandet jeg oliventapenade med auberginen etter at den var ferdig stekt.

Jeg kuttet auberginen i biter og stekte den på panna i litt smør og olje sammen med hvitløk, chili og grønnkål. Deretter blandet jeg inn oliventapenade som først hadde svellet litt i vann og så revet parmesan på toppen.

Nå er jeg snart klart til å ta på uniformen og good to go. En natt i Harstad, en natt i Bergen og en i Tromsø.

Ønsker deg en strålende fin søndag!

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Lunch til å ta med”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..