Altså, jeg kan ikke få nok av denne goodiesen. Jeg prøver så godt jeg kan å spise mye grønnsaker og jeg elsker dem. Jeg kunne enkelt ha vært vegetarianer om jeg ville, men det har jeg ikke noe ønske om. Ovnsbakte grønnsaker i regnbuens farger får meg til å smile og kroppen min elsker dem og jeg anbefaler deg på det varmeste å ha disse stående i kjøleskapet klar til å spises.
De kan spises både varme, lune og kalde. Jeg spiser dem oftest kalde i Buddha bowl, som topping på salat, eller luner dem litt i microen som tilbehør til middag. Du kan fint gi dem en liten oppvarming i steikepanna også og event. drysse over krydder eller urter.
Kutt opp det du liker av grønnsaker, strø på litt salt og olivenolje og stek på 200 grader til de har passe tyggemotstand. Jeg rører litt i blandingen underveis i stekingen slik at stekingen blir jevnt fordelt. Yummi, de ser så freshe ut og ikke minst så smaker de så utrolig godt.
Fiks ferdig sunn og smakfull mat!
Ovnsstekte grønnsaker som her er skikkelig deilig tilbehør!
Tipser om Ferske tranebær i en form med litt olje og Maldonsalt, i ovn bare noen få min (ferdig rett før de «popper») Jeg bruker det i salater og som tilbehør isteden for f eks tyttebær!
Tusen takk for tipset, Anni. Jeg har ikke prøvd ferske tranebær, så dette hørtes spennende ut. Det skal jeg prøve. Klem, Ingrid