Hjemmelaget brødrasp er så mye bedre enn den vi kan kjøpe på butikken. Det synes i alle fall jeg, og å kaste minst mulig mat er også helt i min gate. I tillegg tror jeg på at det er hakket mer sunt også, og mitt tidligere innlegg om brødrasp er ett av innleggene som har mange daglige besøk.
Denne gangen har jeg laget brødrasp av grove polarbrød som snart gikk ut på dato. Jeg la dem på rist i stekeovnen på 100 grader varmluft til de blei helt tørre og kjørte dem deretter i kjøkkenmaskinen til jeg fikk den konsistensen jeg liker. Faktisk så blei de så gode som tørre at de fint kan spises som knekkebrød om du ikke vil raspe dem.
Takk for tips..har jo laget brødrasp , men bare av vanlig brød 🙂 Fin uke videre til deg og dine ❤
😀
Takk for godt tips. Har aldri tenkt på å bruke polarbrød
til det 👍😊
Hei Gerd. Det blir så godt, både som brødrasp og knekkebrød. Klem, Ingrid