Dette har jeg sett og hørt på

Jeg bruker trolig altfor mye tid på å ha nesen rettet mot iPaden og iPhonen min, men til gjengjeld bruker jeg nesten ingen tid foran TV-skjermen. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg slo på TV på et holtellrom og veldig sjelden hjemme også, og så lytter jeg ganske mye på radio.

Jeg liker NRK nett-TV og noe av det jeg har sett i det siste er Sånn er Norge hvor Harald Eia forteller hvorfor vi er som vi er på en morsom og forståelig måte.

Avkledd, med Jenny Skavland som programleder har jeg også sett. Hun avslører hvorfor vi kler oss som vi gjør på en lett og humoristisk måte.

The Bold Type ser jeg på. En enkel og underholdene serie om tre unge jenter som jobber i et motemagasin og deres mer voksne og modne sjef. Pappahelg ser jeg også der. Det er en islandsk serie om et ektepar med tre barn som skiller lag etter utroskap.

Jeg er kommet til ROBOT på ordspillet Word Brain som jeg har som tidsfordriv på iPhonen min. Jeg bruker dette mest når jeg er på jobb i lange pauser eller lange flyturer.

NRK P2 er det jeg bruker mest når det kommer til radio, men også P1. Nrk har gode program med substans og gode nyhetsprogram, og det beste av alt er at de er uten reklameavbrudd. Jeg liker blant annet Lørdagsliv og Ukeslutt på på lørdager, Studio 2 på P2 klokken 16 på hverdager. Ekko og Drivkraft lytter jeg også til dersom de har innhold og gjester som interesserer meg.

Når det kommer til podcast har jeg fortsatt stor glede av Jan Thomas og Einar blir venner og Synnøve og Vanessa’s podcast. De er morsomme og får meg til å føle meg litt yngre selv om jeg er mye eldre enn dem.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..