Jeg elsker jobben min

Altså, jeg elsker livsstilen og alt det jobben gir meg kanskje mer enn det selve jobben ombod i flyet gjør etter mer enn 32 år i bransjen. Ja, jobben oppleves like mye som en livsstil. Den har tatt meg med til mange byer og steder jeg helt sikkert aldri ville ha opplevd uten den og jeg kjenner meg både rik og heldig.

Som i går da jeg var i fargerike Kristiansund. Jeg har vært her mange mange ganger og jeg kjøper alltid med meg hjem klippfisk herfra . Sentrum av byen byr på bygninger i alle mulige farger. I tillegg til dette finnes bygninger i flere andre farger også som rosa, hvitt, beige, gult, oransje osv.

Og over vannet gløder andre deler av byen i kveldssolen. Er det ikke fint? Dette er litt av utsikten fra holtellvinduet mitt.

Vil du se flere innlegg fra jobben min finner du dem under kategori jobb i menyen.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Jeg elsker jobben min”

    1. Så hyggelig å høre, Kari. Kanskje jeg kan lage flere slike små enkle innlegg fra andre byer. Du finner flere innlegg fra jobben under kategori jobb i menyen. Klem, Ingrid

  1. En positiv del av det å være så mye borte, alt du får se av vakre Norge 😊 Hvilken norsk by eller byer liker du best?

    1. Hei Anita. Det er litt vrient det der, for alle har sin sjarme. Jeg elsker å være i Oslo, for den byen får meg til å føle meg urban og litt internasjonal og Trondheim på andreplass når det kommer til kafeer og byliv. Ålesund og Bergen ligger veldig vakkert til langs kysten og er fine byer, synes jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..