Husk på deg selv i helgen

For mange flyr dagene så fort avgårde og løper fra det ene til det andre mellom jobb, barn, barnebarn, foreldre som trenger hjelp, venner og trening.

Jeg er ikke der. Jeg har god tid og føler meg rik. Rik fordi tid er rikdom i dagens samfunn. Jeg jobber redusert stilling og har en pensjonert mann som har gjort unna alt til jeg kommer hjem fra jobb slik at jeg kan nyte fridagene mine og gjøre det jeg har lyst til.

Er du en av dem som kjenner på at du ikke strekker til tidsmessig, så prøv å sette av litt tid i helgen kun til deg selv og ditt eget velvære. Gjør det du kjenner gjør godt for din egen indre styrke. Er du litt tom, så har jeg noen enkle forslag som er lett gjennomførbare.

-Gå en tur ut i naturen. Bare du og ingen andre slik at der er deg og dine tanker som gjelder. Det er terapi.

-Lag deg et lite hjemmespa med fotbad og ansiktsmaske og sett gjerne på en hyggelig podcast, deilig musikk eller et interessant radioprogram.

-Ta deg en pause og legg deg på sofaen og les en bok, avis, magasin eller se en episode av favorittserien eller en film. Det er lov å ligge på sofaen selv om man ikke er syk.

-Legg deg ned på gulvet på et teppe med rumpa helt inntil en vegg og beina rett opp langs veggen, lukk øynene og nyt stillingen.

-Ta deg et deilig bad eller dusj og bruk lang til på badet til egenpleie og tenn gjerne noen stearinlys og sett på dempet musikk.

Du får kanskje ikke tid til alt dette i løpet av helgen, men litt er bedre enn ingenting.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..