Gjenbruk

Hei søndag, fine folk. Håper du har en flott 8.mars og gratulerer med kvinnedagen til alle kvinner der ute. Her hos meg pøser regnet ned igjen og det er skikkelig innevær.

Jeg blei så inspirert av Jenny Skavland og programmet Avkledd, som jeg skrev om her, at jeg tok turen til min lokale Fretxbutikk på skattejakt og kom hjem med en dress. En svart dress med tynne striper til 150kr og er så fornøyd med kjøpet.

Den er akkurat passe lang på ermer og bein, og litt fresht og avslappet å brette opp ermene, synes jeg.

Kjøper du brukte klær?

Her kan du lese om noe annet jeg også har kjøpt på bruktbutikk.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

4 kommentarer om “Gjenbruk”

  1. Sikke et smukt jakkesæt! Og så billigt. Jeg har nogle få gange købt brugt tøj, men ikke særligt ofte, må jeg indrømme. Til gengæld køber jeg ret dyrt tøj i klassisk snit og god kvalitet, så jeg kan have det længe 🙂

    1. Jeg liker også å kjøpe ting jeg kan bruke lenge og med klassisk snitt. Noen av klærne mine er både 15 og 20 år gamle og det liker jeg, men jeg har en ganske liten garderobe i forhold til mange andre.

  2. Jeg handler 90% av mine klær i bruktbutikk. Giftet meg i kjole fra Fretex faktisk👌 har også en dress fra en bruktbutikk her jeg bor til 225 kr for settet.
    Gratulerer med kvinnedagen ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..