Senk skuldrene om det er mulig

Livet er litt rart akkurat nå, og uforutsigbart. Ingen av oss vet hva som venter på andre siden når dette er over, for det går over. Jeg venter på permitteringsvarsel og regner med å tilbringe uker hjemme, og jeg er ikke alene. Jeg prøver å senke skuldrene, følge de rådene som er gitt av myndighetene, for de kan mer enn meg, og så får ettertiden vise om rådene var gode eller ei.

Det virker tullete å fortsette og publisere mine enkle og trivielle innlegg her på bloggen når vi alle står i en så vanskelig situasjon, men jeg gjør det likevel. Jeg håper jeg kan gi deg et lite pusterom i disse dager, litt inspirasjon og noen gode vibber. Jeg skal i alle fall gjøre så godt jeg kan og håper du henger med meg her.

Nyt dagen, stillheten og følg myndighetens råd.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

16 kommentarer om “Senk skuldrene om det er mulig”

 1. Kjære Ingrid. Ikke stopp med blogging, nå mer enn noen gang er det de små koselige ting i hverdagen som er viktig. Klem 😘

  1. Tårene begynte å renne når jeg leste det du skrev.
   Det er alltid så koselig å lese det du skriver og du gir
   så mange fine tips og oppskrifter. Så håper inderlig
   Ikke du slutter med det. Vi er mange som setter stor
   pris på deg😍Klem 😊

   1. Tusen takk, Randi. Det er surrealistiske tider og plutselig står jeg nå her med permittering og aner ikke når jeg skal på jobb igjen. En merkelig situasjon, og så koselig med alle fine kommentarer.

 2. Det er på ingen måte tullete å poste hyggelige innlegg.
  Det er viktigere enn noen gang. Er alltid skuffet hvis du ikke legger ut noe hver dag. Ønsker deg fine dager fremover. Jeg elsker quilting og er på syrommet og koser meg om dagen.

  1. Quilting ser så vanskelig ut, men utrolig vakkert arbeid som gjøres og så nøye som man må være. Imponerende sy es jeg. Klem til deg fra meg, Andrea.

 3. Hei Ingrid!
  Alltid hyggelig & titte innom her😊For meg personlig er det om mulig viktigere med et avbrekk nå i disse utfordrende tider! Så din blogging er ikke på noen måte tullete!
  Ha en så fin dag du kan!
  Klem

 4. Kan bare slutte meg til kommentarene over her! Dine koselige innlegg er lyspunkter i hverdagen nå mer enn noensinne. Takk for alle gode tips om både det ene og det andre og alle de fine tankene du deler med oss lesere.Ser alltid frem til å lese innleggene dine!
  Ønsker deg fine,friske dager fremover!❤️

 5. Må si meg enig i de andre kommentarene her;nå trenger vi virkelig fine bilder og oppmuntrende ord og masse inspirasjon 🌸 Fortsett med den fine bloggen din og god helg💫

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..