Snart er sommeren her

Selv om det er merkelige tider, tunge tider, uforutsigbare tider og litt skremmende tider nå, så venter sommeren på oss der fremme. Rekk opp hånden den som gleder seg til det. Det blir mange hender det og i alle fall min.

Snart er denne sanden varm, myk og deilig mellom nakne tær og bare legger. Solen som gir oss sommerglød og kroppen lukter solkrem. Mennesker som nyter dagen på stranden, bading og ballspill og alt som er fint.

Det er deilig forfriskende å gå tur her langs de lange flotte sandstrendene året rundt og i all slags vær, men på deilige sommerdager, det er toppen av lykke.

Det er bare å glede seg til varme solfylte sommerdager og krysse fingrene for at det blir mange av dem i år, og at både samfunnet vårt og verden er tilbake til normalen til den tid.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Snart er sommeren her”

  1. Jeg rekker opp begge mine hender! Så nydelige bilder og måtte vi få tilbake friheten våres innen sommeren 🙏🏼🤞🏼

  2. Jeg har fulgt deg lenge og er så glad for at du er begynt å blogge mer! Og spesielt slik verden er nå. Det er så godt å stikke innom her…med fine ord og bilder😘 Alltid like inspirerende! Klem fra Inger❣️

  3. Jærstrendene er fantastiske, både om sommer og resten av året. ❤ Vi får inderleg håpe at når sommaren kjem, er mykje tilbake til normalen. Så får vi gjere det beste ut av ventetida. Eg set så stor pris på dine innlegg om kvardagsgleder. Det er alltid viktig å ta vare på dei små gledene, og aller mest no når situasjonen er så uvanleg. Stor takk og klem. ❤❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..