Pai med kylling, bacon og søtpotet

I dag byr jeg på en smakfull pai fylt med kylling, søtpotet og annet godt, og det beste av alt er at deigen er ferdigkjøpt og skikkelig god. En pai kan fylles med det du liker best og gjerne rester etter middagen.

Deigen er kjøpt på Obs i ferdig utkjevlet tilstand og klar til bruk. Dekk paiformen med den, prikke i bunnen med en gaffel og forstek på 170 grader i ca 15 min.

Legg det du ønsker oppi den forhåndsstekte paibunnen og hell over en blanding av 3 egg, 3 dl kremfløte, revet ost, salt og pepper og stek på ca 200-210 grader til eggeblandingen blir fast.

Oppi denne paien er det stekte kyllingbiter, bacon, kokte søtpotetterninger, syltet paprika, tomat, brokkoli og gressløk.

Blir det pai til overs smaker den like godt dagen etterpå, enten kald, eller etter en liten runde i stekeovnen eller mikroen.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Pai med kylling, bacon og søtpotet”

  1. Helt genialt med ferdig kjøpt pai bunn, det skal jeg se etter på neste butikk tur også og håpe de har, da blir det pai en dag her også 👍😊 Det er jo så godt 😋 Takk for fint tips 👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..