På vingene ingjen

I dag er det tid for meg å dra på jobb igjen. Permitteringen min blei inndratt og jeg er så glad og takknemlig for det, men fortsatt er de aller fleste av mine kollegaer permittert. Alle arbeidsdagene mine fremover er satt opp med telefonvakt, så hva jeg skal ut på er helt uvisst.

Nå er jeg virkelig spent på hva som venter meg der ute. Regjeringen ønsker å opprettholde noen samfunnskritiske ruter og noen må gjøre jobben. Det eneste verneutstyret vi har er såpe, vann og antibac. Det tror jeg skal gå helt fint ettersom vi ikke har noen form for servering lenger og dermed heller ikke så mye nærkontakt med eventuelt smittede passasjerer. Jeg tror heller ikke at flyene er så fulle, så gjestene våre har nok god plass til å spre seg ut på.

En annen utfordring tror jeg vil bli å få kjøpt seg mat siden det meste er stengt, men jeg har trua på at det skal gå fint.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

8 kommentarer om “På vingene ingjen”

 1. Rigtig god tur – pas på dig selv. Jeg beundrer jer som arbejder i den branche, det er ikke helt uden risiko. Jeg synes jeres regering har taget nogle ganske fine valg.
  Klem fra Charlotte

 2. Såpe og vann er bedre mot dette viruset enn antibac – i følge venner i helsebransjen. God tur. Take CARE. 🙂

  1. Hei Maja. Jeg bruker såpe og vann så ofte jeg kan, og prøver å ta mest mulig hensyn til mine kollegaer og passasjerer. Måtte du få en magisk fin helg. 😀

 3. ❤️ Til deg og alle kolleger i flybransjen som jeg har vært en del av i snart 40 år. ❤️
  Og selvfølgelig til alle andre også. 🤗❤️❤️❤️

 4. Men hvor sover dere over om nettene nå når de fleste hotellene har stengt? Jeg tenker at de som får beholde jobbene sine i denne tiden er heldige 🙏🏼 God tur og ta vare ❤️

  1. Det er nesten bare dagsturer ut fra Oslo akkurat nå, slik at det ikke er behov for overnattinger rundt i landet. Ingen tidligavganger fra andre byer. God helg til deg, Anita.😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..