Dalgona er en kaffedrikk fra Sør-Korea og som i disse dager også har fått navnet karantenekaffe. Savner du kafébesøk og har lyst på en digg kaffe, så prøv denne. Den er så tullete god, nesten som en dessert å regne.
Kaffen er like magisk god som den ser ut og ikke er den vanskelig å lage heller. Kun fire ingredienser trenger du.
Det du trenger er melk, pulverkaffe, sukker og vann og slik gjør du for å lage to glass. Frister det ikke med så mye sukker kan du bruke SukrinGold i stedet.
Bland 2 ss pulverkaffe, 2 ss sukker og 2ss varmt vann. Dette visper du til det blir en tykk krem. Finn frem glass, legg oppi isbiter og hell oppi H-melk. Legg den vispede kremen på toppen og server. Jeg pyntet toppen med litt sjokoladepulver, og rør gjerne litt i drikken før du smaker så kaffekremen blir blandet med melken.
Takk for tips. Skal prøves😊
Lykke til, Elisabeth. Den er like enkel å lage som den er god.😀
Gleder meg til å prøve. Veldig glad i alt som smaker kaffe.
Du har noe å se frem til. Monica. Gled deg😀
Den så jo både lekker og god ut..ikke umulig jeg prøver å lage en dag ❤ Ønsker deg en fortsatt fin dag ❤
Ja det anbefaler jeg deg å gjøre. Superenkel å lage og skikkelig god. 😀
Foretrekker orginalen som Helleskitchen skriver om i dag. Denne blir altfor «kvalmende» med så mye melk.
Jeg har ikke lest om den du skriver om, Karin. Det må jeg sjekke opp, og vi har alle forskjellig smak. Klem, Ingrid
Enig, den er bare sååå god😃
Jeg lagret oppskriften da jeg kom over den forleden dag, og har lyst å lage den, men så hadde jeg ikke pulverkaffe, så det må jeg få kjøpt først 🙂 Ser flere har laget den, og den høres veldig god ut 🙂
Det er skikkelig godt, Eva, fyldig og nesten som en dessert. Og ikke minst enkelt å lage for alle. Gled deg. Klem Ingrid