Yoga på en søndag

Hei fine søndag ettermiddag. Jeg er akkurat ferdig med en deilig yogaøkt hjemme i loftstuen. Har du lyst å gjøre yoga hjemme nå når det blir hjemmepåske for de fleste av oss, så har jeg et godt tips.

App’en Yoga Studio er helt fantastisk fin. Selv om du er nybegynner så guider instruktøren deg gjennom øvelsene på en stille, rolig og behagelig måte og du velger selv vanskelighetsgrad og lengde på timen. Bakgrunnsmusikken og stemmen som forklarer øvelsene er begge så beroligende at skuldrene fort senker seg og gir deg en følelse av velvære.

I dag valgte jeg en time som varer 60 minutter og og heter Intermediate Strength.

Jeg er på ingen måte så myk, sterk og stødig som instruktøren, men det er det fine med yoga. Alle har vi forskjellig kropp og gjør yoga på det nivået vi er. Trenger du å finne ro i kroppen er det også timer for meditasjon og avslapping.

Appen gratis i en uke slik at du kan finne ut om yoga er noe for deg, eller om du eventuelt vil ta timer på et studio sammen med andre, noe som i seg selv er hyggeligere.

Faste timer på studio er vanskelig på meg som er så mye bortreist på jobb så da er dette en fin mulighet jeg benytter meg av.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..