God påske

Håper din påske har startet på en fin måte, skuldrene er senket og smilet på plass både om munnen og i tankene. Jeg er også klar. Jeg har fri hele påsken for første gang på flere år og hadde, som mange andre, helt andre planer. Men, jeg skal prøve så godt jeg kan å gjøre denne påsken til en god en.

Jeg foretrekker kun små hint av gult til påske og går heller for andre varianter. I likhet med mange andre så har jeg min påskepynt på hytta.

Påskeblomstene mine er oransje, og med noen gåsunger mellom rosene så blei det plutselig litt mer påskestemning i stuen.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

12 kommentarer om “God påske”

 1. Skal ikke så mye til for å skape påskestemning..koselig med blomster og små kyllinger hos deg 🙂 Ikke mye pynt her heller..men har en liten eske med ting som vi har hatt i årevis og di har kommet frem 🙂 Stille og rolige dager med noen turer ut ved sjøen med kaffe er hyggelig syns jeg .. God påske til deg og kos deg med fridagene ❤

 2. God påske til dig, Ingrid! Her er vejret skønt, og vi tilbringer en masse tid i haven. Det er slet ikke dårligt 🙂
  Klem fra Nana

  1. Å så deilig, Nana. Litt varme og uteliv setter vi pris på nå. Hos oss er det isende land vind fra nord så det er ikke noe godt ute. God påske til deg og dine også. Klem, Ingrid

 3. Jeg har også bare to søte små kyllinger på bordet som påske pynt. Koselig bordet ditt er 🙂 God påske 😊🐣

 4. Så koselig du har gjort det.
  Herlig med en hel påske fri. Selv jobbet jeg i natt som var og er på jobb nå. Men når jeg går av har jeg langfri og skal nyte resten av påsken.
  God Påske til deg og dine💛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..