Vårlig focaccia

Altså, hvor sjarmerende er ikke dette? Tenk å sette dette flotte focacciabrødet på bordet til middagen i dag. Det gir i alle fall meg glede og et stor smil om munnen. Ikke minst kan det også være hyggelig å gi som gave, ta med til en buffé eller som meg, å spise det selv på en helt vanlig mandag.

Jeg har pyntet det med småtomater, oliven, paprika, oregano, asparges, gressløk og sukkererter. På toppen har jeg maldonsalt og tørket rosmarin.

Jeg hadde det så gøy mens jeg holdt på og anbefaler deg også å slå deg løs med kreativitet og pynting.

Jeg har brukt en halv porsjon av denne oppskriften.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

10 kommentarer om “Vårlig focaccia”

  1. Hej Ingrid – hvor ser den fin og indbydende ud. Det ser ud som om du har brugt en hvid topping? Hvad er det? Eller er det blot synsbedrag?
    God solskinsdag til dig. Solen skinner over Aalborg
    Gode tanker fra
    Charlotte

  2. Altså wow så fin 😍 Så artig vri på en focaccia, blir glad av å se på den rett og slett 👍🤗 Jeg synes også du er så kreativ og flink 👏🏼 Du hadde passet veldig godt til å jobbe på en cafe, da har jeg funnet ditt andre yrke om reiselivs bransjen skulle bli verre 😉 Var bare et positivt innslag, siden du er så flink til så mye 👍😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..