20.mai = Bienes dag

Uten bier, humler og andre insekter og krypdyr har vi ikke noe liv vi mennesker heller og derfor er det ekstra viktig å ta godt vare på dem. Gi dem gode livsvilkår slik at vi sammen kan hjelpe hverandre til et godt liv.

FN har satt av 20.mai til å være bienes dag og nå i mai er de, sammen med humler og andre insekter, i full sving i frukttrærne, mine også og jeg elsker dem og jobben de gjør for meg.

Du som jevnt, trutt og trofast følger med meg her inne har sikkert oppdaget at jeg har tatt meg en liten ferie og pause fra bloggen den siste uken. Det har for meg vært nødvendig å være avlogget noen dager og jeg ser ikke bort fra at det kommer flere.

Akkurat nå har jeg ferie. Jeg søker alltid om å få vinterferien lagt til mai og er evig takknemlig hver gang jeg får det innvilget. Sommerferien min starter allerede 2.juni og det er ikke like velkomment, men i min bransje kan ikke alle ha ferie i juli.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

7 kommentarer om “20.mai = Bienes dag”

 1. Hyggelig å se deg tilbake😍 Vi kan nok alle og enhver ha behov for en liten timeout fra sosiale medier.
  Ønsker deg en fortsatt fin vår!
  Klem Anne Marit🥰

 2. Hei!
  Skjønner veldig godt du har behov for å logge av!
  Men må bare få lov til å takke for det du deler med oss her inne😊Klikke inn her for nye innlegg er alltid hyggelig! Fortsatt god ferie! Ps. Håper du ikke slutter å blogge😉

  1. Hei Anni, og tusen takk for forståelsen. Jeg kommer nok til å legge ut nye innlegg fortsatt, men kanskje ikke så jevnlig som tidligere. Jeg har bestemt meg for å ta det som det kommer og se hva som skjer. Jeg er så takknemlig for hver og en leser, men kjenner at jeg gjerne skulle hatt litt progresjon. Det får jeg ikke til og står på stedet hvil uten å finne veien videre. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..