En dag i Dyreparken

Da jeg fikk barnebarn sa jeg at jeg ikke måtte bes om å bli med i Dyreparken eller andre parker. Jeg likte aldri parker da mine jenter var små og trodde ikke jeg gjorde det nå heller, men i dag har vi hatt en finfin dag i Dyreparken.

Parken ligger 5 minutter i bil fra hytta, så vi dro dit i dag, min datter, mine to barnebarn og jeg og vi hadde en strålende dag.

Faktisk så var i dag en god dag å besøke parken. Passe temperatur, passe med gjester og vi fikk sett en mengde dyr og dyrepresentsajoner. Skikkelig gøy hadde vi det, og rundt middagsbordet blei det oppsummering over alle dyrene vi hadde sett. Jentene ser Dyrepasserene på TV, så alle dyrene og passerene var som kjentfolk for dem.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “En dag i Dyreparken”

  1. Me har vore i dyreparken årlig sidan våre var små, og nå saman med barnebarna. Gilde park, men har blitt for mykje kommers dei siste åra etter mi meining.

    1. Hei Edil. Ja, det kan nok oppleves sånn og kommersen er en stor del av inntekten til parken. Det må være utrolig dyrt å drifte det enorme området. Fraværet av det kommersielle da vi var der i går var nok en stor årsak til at jeg syntes det var så kjekt. Det var kun fokus på dyrene, god plass og nesten alt annet var stengt.

  2. Så utrolig fint at du fikk en god opplevelse av dyreparken 😊 Vi har vært der mange ganger når barna var små og jeg stor koste meg i dyreparken, fine opplevelser for små og store synes jeg 😊 God helg 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..