Verdens søteste akvarium

Når regnet øser ned lager vi akvarium, barnebarna og jeg og i våre øyne, verdens søteste.

Vi tegner, klipper, maler og limer og de aller fleste figurene er det Elen som har tegnet og jeg synes hun er skikkelig god. Hun er tross alt bare 6,5 år.

Jeg husker fra min barndom at jeg laget akvarium i skoesker og barnebarna synes det var like gøy som meg. Jentene har malt eskene med vannfarger og i bunnen har vi limt fast ting vi har funnet på stranda.

Noen av figurene er limt fast på bakveggen og noen henger og dingler i sytråd fra taket. Vi har fått plass til både fisker, blekksprut, sjøstjerner og skilpadder og planen er også en havfrue.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Verdens søteste akvarium”

  1. Så flotte akvarium og en kjekk aktivitet, og flinke barnebarn. Dette skal jeg foreslå til mine barnebarn (to jenter på samme alder som dine) de skal komme på helgebesøk. Passet bra at vi samlet mange skjell i helga.

  2. Så kreativ og flink du er med barnebarna, det settes nok stor pris på. Fine ble akvariene også, veldig dekorative. Håper dere får til havfrue også og at vi får se resultatet. Jenni

  3. Supergodt ide. Skal gjøre det med to av mine fire barnebarn.
    Ha en fin sommer på Jæren. 🐝

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..