Takk, juli og velkommen august

Allerede er august her og jeg sier tusen takk til juli som har vært så fin selv om jeg ikke har hatt ferie. Ferien min hadde jeg i tre uker fra 2.juni i aldeles nydelig sommervær.

Første uken i juli var jeg 5 netter med med barnebarna på hytta på fridagene mine. Bare de og jeg og som vi kosa oss. Telt i hagen og nybakt sjokoladekake med markjordbær, etter oppskrift fra en barnebok. Kan det bli mer sommer og kos enn det.

En ny hverdag på jobb på startet etter ferien og jeg ser frem til den dagen vi kan kaste munnbindet i søpla. Jeg håper virkelig vi ikke kommer i den situasjonen i landet vårt at munnbind må bli en del av det daglige antrekket ute i det offentlige rom.

Bloggen min er blitt nedprioritert den siste tiden og det kommer den trolig til å bli fremover også. Jeg kjenner meg veldig uinspirert og litt lei sosiale medier. Jeg har hatt bittelitt mer aktivitet på min Instagram Story og må ta stilling til hva jeg skal gjøre utover høsten. På Instagram finner du meg på ingridtunheim.

Ønsker deg en fortsatt fin sommer selv om den ikke blir helt som planlagt og ønskelig i denne coronatiden.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

5 kommentarer om “Takk, juli og velkommen august”

  1. Hei! Jeg er innom deg titt og ofte…både her og på instagram. Håper du ikke slutter å poste innlegg…jeg følger deg på den plattformen du velger å være på. For meg betyr innleggene dine mye…i en hverdag som er litt «så der»…så er du et ordentlig lyspunkt😊 Er lei sosiale medier jeg og, og rydder opp i hvem jeg følger og bruker tid på. Men du har noe særegent og ekte som jeg setter veldig stor pris på❤️

    1. Tusen takk, Inger. Så hyggelig å høre. Jeg prøver å være meg selv å legge ut hyggelige ting som er meg og mitt liv uten filter. Personlig, men ikke for privat. Ønsker deg en strålende fin august. Klem, Ingrid

  2. Ser ut som dere hadde noen herlige dager i sammen 🤗🙏🏼 Jeg virkelig savner de fine koselige innleggene dine, håper virkelig at du finner motivasjon nok til å fortsette 🙏🏼🤞🏼 Heller en sjelden gang enn aldri! Helt enig med deg,håper virkelig ikke at munnbind blir en del av hverdagen våres fremover i det offentlige rom! Her på Østlandet har vi hatt noen fine sommer temp dager og de ser ut til å fortsette fra fredagen av, det gledes veldig 😊🌸 Håper du har det fint og fortsatt god sensommer 🤗🦋🌻 Klem til deg 🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..