Hallo igjen

Dagene går så fort og sommeren er allerede på hell, men jeg gir ikke slipp på den før vi skriver september. Jeg har tilbragt det meste av min sommer på jobb eller på hytta på Høvåg. Heldigvis har jeg vært innom hjemmet mitt før og etter hver jobbeøkt slik at jeg har fått vannet plantene mine, både utendørs og de inne.

Monesteraen min vokser og vokser og har klart seg så fint og nå til høsten har jeg lyst å kjøpe enda flere fine planter.

Jeg kommer trolig ikke til å publisere så mye fremover her på bloggen, så om du vil bli med meg kan du følge meg på instagramkontoen min, ingridtunheim. Håper vi ses der.

Ønsker deg en strålende fin dag og fine dager fremover i denne merkelige tiden vi er inne i.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

6 kommentarer om “Hallo igjen”

 1. Hej Ingrid.
  Jeg har godt lagt mærke til, at du skriver sjældnere herinde. Jeg savner dine optimistiske indlæg, men jeg forstår godt, at du skriver sjældnere. Der har faktisk også været langt imellem mine blogindlæg på det seneste. Måske vender blogenergien tilbage – og under alle omstændigheder ønsker jeg dig nogle dejlige sommeruger endnu 🙂
  Kh Nana

 2. Sol og litt kjølig her i dag.. fint sensommervær 🙂 Så flott grønn plante.har ingen store etter vi flytta i leilighet, men et par små.. Blogger ikke så ofte lenger jeg heller..mer i rykk og napp… Ønsker deg en fin dag videre ❤

 3. Here in Minnesota, I miss your blog entries, which have given me a bit of southern Norway, and Norwegian, each time you post. I do know how this difficult period affects one’s energy and shifts priorities. Take care! With many good wishes, Andrea.

  1. Thank you so much for your nice words, Andrea. All the best to you too. You are very velcome to visit my Instagram Story and posts. More activity on that account. Hugs to you from me.

 4. Hei Ingrid. Vet ikke om du leser kommentarer lenger, men jeg synes det var så fint å treffe deg på Bodø-flyet idag. Gled for å få sagt ansikt til ansikt (til tross for munnbind) at jeg savner bloggen din. 😊 😷 Alt godt!

  1. Hei Maja. Tusen, tusen takk og i like måte. Jeg er innom her fra tid til annen og som sagt håper jeg du besøker meg på Instagram om du bestemmer deg for å åpne profil der. Stor klem til deg fra meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..