Lørdagen sin

I dag altså, fineste dagen i vente. Solen skinner fra skyfri himmel, vindstille og fuglesang og det er vår i luften. Ja, litt vår i luften, i alle fall om nesen vendes mot solen og samlingen av nye friske D-vitaminer kan starte sammen med litt glød i et vinterblekt ansikt.

I disse tider kjennes det ekstra godt å støtte det lokale næringslivet. Vi har bestilt 3-rettes middag til i kveld fra Hemmeleg restaurant, som mannen skal tilberede her hjemme, og jeg har nytt strikketøy, frihelg og solskinn.

Hva er dine planer for denne lørdagen?

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

2 kommentarer om “Lørdagen sin”

  1. Det lyder så hyggeligt, Ingrid! Jeg skal i haven i det gode vejr. I går gik jeg i gang med at rydde op i forhaven, som vi intet har gjort ved, siden vi flyttede ind for snart 2 år siden. Den trænger! Og i dag vil jeg gå videre med at forvandle den til en lille, frodig oase (håber jeg 🙂 )
    God lørdag til dig!
    Knus fra Nana

    1. Tenk, snart 2 år siden dere flyttet. Som tiden flyr! Nå er den fine tiden med alle sine forventninger og gleder over det som skal komme i naturen rundt oss. Vi må løfte blikket og nyte etter beste evne. Klem, Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..