Det blei ikke noe Oslo

Det blei ikke noen bytur i Oslo på meg i dag og det er jeg litt lei meg for. I stedet blei det dette med denne utsikten fra rommet. Hotell på Gardermoen, og det er mildt sagt nedtur. Jeg trives på nesten alle hotell, men dette  er på bunnen av min liste. Jeg fikk forandringen fra byhotell til flyplasshotell ved midnatt da jeg var ferdig på jobb for kvelden i går.

Uansett, jeg skal en tur til Bodø om ikke så lenge og det kan jo bli spennende. Har hørt at det skal blåse så mye der, men jeg har vært ute en stormdag og to før og er ikke så engstelig. Vi har gode piloter som styrer og blåser det for mye så lander de ikke. Men ubehagelig turbulens, det kan det jo så absolutt være.

I kveld skal jeg hjem og tusen tusen takk til deg som har fulgt meg på jobb disse dagene. Skulle det skje noe spesielt på dagens arbeidsøkt skal jeg rapportere om det i morgen fra go’stolen hjemme.

God fredag, vi ses i morgen håper jeg.

Reklame

Publisert av

ingridtunheim

Hei, jeg er Ingrid og jeg bor på Jæren. Hjertelig velkommen til min blogg. Den handler om alt og ingenting fra min hverdag. Dagene hjemme, på hytta eller på jobb der jeg flyr rundt omkring som purser i SAS.

11 kommentarer om “Det blei ikke noe Oslo”

  1. Håper det ikke blir alt for mye vind slik at dere får landet. I Bodø har jeg familie, eller de har leilighet i Fauske, så vi har landet med fly i Bodø flere ganger. Nyttårsaften 91/92 tok vi av med et lite fly fra Bodø, vi mellomlandet i Trondheim før Fornebu. Vi kjente godt til nyttårsorkanen. Værnes ble stengt etter vi tok av. Nå er det blitt 25 år siden. Vi hadde vært i bryllup og nå har de nettopp hatt sølvbryllup.
   Ha en fin helg.

 1. Hei Ingrid! Tok turen innom bloggen 🙂 så dumt det ikke ble noe bytur på deg, men du får ha god tur og god helg 🙂

 2. Nå ble jeg litt nysgjerrig, på hvilket hotell dette er….?
  Bodd ett par ganger på Radisson Blue, rett ved / gåavstand over til Gardermoen, som har vært fint, og stort rom, MEN dyrt…..

  God helg ! Deilig med fredag, her skal vi ut å se på «presepe» italienske greier, og tror kamera blir med….

  1. I dag var jeg bare på flyplassen og en stund siden jeg har vært i byen. Den er blitt så forandret med sitt kulturhus og bibliotek midt i sentrum. God helg til deg også.

 3. Det er fint å følge deg i din kvardag. Spennande for oss som ikkje fær så langt til dagleg 🙂
  Høyrde det var mykje vær i lufta i går, Widerøe-flyet som skulle lande i Ørsta måtte til Vigra.
  Det var lnokså luftig på bakkenivå også i går. Vinter !!

  God helg til deg.
  Takk for koselege besøk.

 4. Gardermoen er jo ikke akkurat noen spennende plass så det forstår jeg godt. Det er ikke mulighet til å gå noe tur der vil jeg tro? Bare bilvei og E6 😦 kjedelig!!!!!
  hvor lenge måtte du være der?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..