Det er jo mange av oss som lager knekkebrød selv for tiden, og tommelen opp for det. Selvgjort er ofte velgjort. Mine knekkebrød er derimot helt uten mel og gryn, og jeg er, utrolig nok, ikke lei etter å ha spist dem flere år nå, faktisk.Jeg hadde bare fem stykker igjen og bakte nye i går formiddag. Det man skal huske på med denne type knekkebrød, er at de er ekstremt kaloririke på grunn av frøene, som inneholder store mengder fett. Er du interessert i oppskriften kan du lese videre, for her kommer den og den gir to brett.
4 dl vann, 4 ss olje, 4 dl sesammel, 2 dl sesamfrø, 3 dl solsikkekjerner, 2 dl gresskarkjerner, 1 dl chiafrø og litt salt. Jeg strør litt maldonsalt på toppen før steking på varmluft en times tid på 150 grader.
Etterpå er det bare å nyte resultatet med en god kopp nylaget te.
Ser veldig godt ut 🙂
Heimelaga knekkebrød høyre med til det daglege brød…
Litt annaleis mi oppskrift, men me lika dei.
Takk for oppskrifta di, kanskje eg skal prøve den.
Pleier vanligvis å kjøpe knekkebrød, men jeg lurer på om jeg ikke skal prøve å lage det selv 😀
Umm de ser lækre ud – tak for opskriften 🙂